Audi 80 b3

27 Wrz 2014, 16:37

Adek96 napisał(a):Z rozmowy dowiedziałem się, że jest handlarzykiem, który kupił samochód miesiąc temu i miał zostawić go dla siebie, ale znalazł druga i ta niby była w lepszym stanie i można na niej więcej zarobić więc sprzedaje.
8)
Silu
Początkujący
Awatar użytkownika

Auto: E46, CX-7
Silnik: M54, 2.3 Tubo DISI
Paliwo: Benzyna

27 Wrz 2014, 21:55

No to kupiłem tą 80tke z Malborka. Samochód nie jest idealny, ale przecież swoje lata ma. Na razie problemów z samochodem nie było, cho przejechałem tylko nim 60 km. Tylni lewy błotnik był malowany i to widać, bo jakiś partacz to robił, ale może uda się to w jakiś sposób poprawić. Na gazie samochód chodzi poprawnie. Muszę podjechać do diagnosty i ustawić geometrię bądź też dopoompować koło, bo lekko ściąga mi na prawą stronę. Ogólnie samochód mieli od 2006 roku. Dał mi jakieś graty do samochodu co wymieniał. Na obecną chwilę jestem z niego zadowolony. Przez 1,5h oględzin miał 3 telefony w sprawie 80 (albo znajomy dzwonił albo zainteresowani). Jutro wszystkiego dowiemy się jak silnik na zimnym będzie chodził :>. Także dzięki za pomoc.
Adek96
Nowicjusz

Prawo jazdy: 28 02 2014
Auto: -

27 Wrz 2014, 22:10

a ile dałeś za autko ?:) będą foteczki ?:) jaki przebieg i ogolny stan autka jakaś rdza itp ?:)
passat92
Aktywny

Miejscowość: Dębica
Prawo jazdy: 06 07 1985
Przebieg/rok: 7tys. km
Auto: Passat B3
Silnik: 1.9D 68KM
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1992

27 Wrz 2014, 22:12

Za samochód dałem 3750 zł.Ogólny stan blacharki oceniam na dobry. Przy nadkolach jest gdzieś mały odprysk lakieru. Zdjęcia podeślę jutro jak będzie jaśniej.
Adek96
Nowicjusz

Prawo jazdy: 28 02 2014
Auto: -

28 Wrz 2014, 09:19

8lat w jednych rękach więc służyła raczej bezawaryjnie.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nie mniej niż 1 metr od rowerzysty podczas wyprzedzania
    Zimą kierowcy odzwyczaili się od jednośladów na drogach. Wiosną, gdy warunki atmosferyczne są bardziej przyjazne i bezpieczniejsze dla rowerzystów czy motocyklistów, na ścieżki rowerowe oraz drogi powracają ...
    Linie na drodze - nie dla ozdoby!
    Przekraczanie linii ciągłej pojedynczej lub podwójnej na zakręcie, w pobliżu skrzyżowania czy podczas wyprzedzania to częste zachowania na polskich drogach, mimo że utrzymanie swojego toru jazdy jest jedną z podstawowych ...