Audi 80 B4 z końca produkcji czy Audi A4 B5 z początku prod?

22 Wrz 2012, 10:57

[link do Tablica wygasł]: a coś takiego?? :)
Nie kłóć się z głupim. Najpierw ściągnie Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem..
stempel87
Nowicjusz

Miejscowość: Elbląg

22 Wrz 2012, 11:03

Wygląda na zadbaną ale wisi już troche czasu do sprzedania.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

22 Wrz 2012, 13:24

Jasiek90 napisał(a):A może A6 C4?

też brałbym pod uwagę ale ten model w dieslu - czytałem o nim że najlepiej z silnikiem 2.5TDI ale ten trochę słabszy 115km bodajże bo ten co ma chyba 140koni to już dość awaryjny a 1.9TDI to jakoś do mnie nie przemawia w tej budzie wydaje mi się za mały :( a jak wiadomo duża buda do małego silnika to spalanie większe :/
Tak ogólnie jak sobie pomyślę to już za dużo aut mi się podoba :D
Nie kłóć się z głupim. Najpierw ściągnie Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem..
stempel87
Nowicjusz

22 Wrz 2012, 13:31

Barol napisał(a):Wygląda na zadbaną ale wisi już troche czasu do sprzedania.

też to niestety zauważyłem, spokojnie stoi ok miesiąca :/ ale na szczęście mogę obejrzeć ją na miejscu i zobaczę co tam z nią jest, bo w sumie nie ma zdjęć 1 boku i środka :yes:
stempel87
Nowicjusz

22 Wrz 2012, 15:05

To jak masz blisko to obejrzyj.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Adaptacyjne światła LED (2014)
    Dwa lata po wprowadzeniu systemu AHS w reflektorach ksenonowych, firma Lexus zastosowała zmodyfikowane rozwiązanie dla reflektorów opartych na diodach LED. W 2014 roku zaprezentowano system, w którym zamiast ...