Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
przesadzasz, 10 litrów to jest ich średnia, miałem kiedys 90 2.3 quattro i 80 1.8S i przy 2.3 średnio mi wychodziło 12 a miała mechaniczny wtrysk i quattro.Ossy napisał(a):Na autostradzie spokojnie 10l/100km
a powiedz co częściej widzisz na lawetach? nowoczesne auta czy jednak stare 20-25 letnie? Ja tylko życzę tym wpółczesnym autom aby chodziaż połowę tego przebiegu co mają stare zrobiły bez większej awariigalakty napisał(a):w tym wieku, do takich celów to prośba o kłopoty
Kao napisał(a): nowoczesne auta czy jednak stare 20-25 letnie?
Kao napisał(a):kurde gdzie Ty mieszkasz, samochody same nówki, zimy nie ma od kilku lat to w polsce w ogóle
u mnie wczoraj było 24 stopnie tak czy tak to nie temat o pogodzie, ja uważam że jeżeli trafi się dobry egzeplarz a autor nie jest wymagający to auto sprawdzi się w 100% jak każde inne.galakty napisał(a):We Francji może tak
no pewnie, ja Jagiem prawie nie jeżdżę, 2x w tyg po 80 km i takie tam do sklepu czy coś lub przejazd do pl 2000km i po pół roku mam 18 tysi, tak sie wydaje ze sie nie jeździ a km lecągalakty napisał(a):Kulanie po okolicy to 35 kkm?
pkc napisał(a):A co do dalszej części tematu, to od czasu do czasu wyjeżdżam z domu po 4 rano i wtedy na drodze widać sporo starszych aut i bez problemu da się zauważyć nawet auta sprzed 1995 roku, najczęściej właśnie Audi 80. Bez problemu da się też spotkać Mercedesy W124. Przez ostatnie 2-3lata dość mocno zmniejszyła się za to ilość Passatów B4 i B3 w moich okolicach.
Nie ma natomiast praktycznie żadnych aut japońskich powyżej 20 lat, francuzów zresztą też jest niewiele.
W kategorii wiekowej 1995-2000 najwięcej jeździ Audi A4 B5(nawet tych z okolic 1995-1996roku), Passatów B5, Golfów IV, Oplów Astra czy Audi A3. Nowych aut też nie brakuję i jest ich sporo, ale ja też nie wiem gdzie wy mieszkacie, że starych aut nie widujecie.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI