AUDI A3 1.6 101KM JAKI GAZ POLECACIE ?? PROSZE O POMOC !

26 Kwi 2010, 16:06

Prosze o pomoc w sprawie zalonenia gazu do mojego samochodu w.w ;]
Otóż mam taki problem, że nie mam pojęcia jaki gaz do tego samochodu będzie dobrym gazem. Moze polecicie mi jakis zaklad gdzie warto zalozyc taka instalacje? Slyszalem o instalacji np. BRC SEQUENT 24 ale nie jestem rowniez przekonany i tej instalacji gdyz jednym pasuje innym nie :) A pewnie to zalezy od zakladu czy zajmuje sie tym dlugo i naprawde dobrze to zaklada czy tylko chodzi o KASE ;] HELP !!! ;D
stefan770
Nowicjusz

Miejscowość: Piaseczno

26 Kwi 2010, 21:34

Ciężkie pytanie, prawie każda sekwencja dobrze zamontowana będzie chodzić w tym modelu.
Co ja bym polecił?

Sterownik : Stag-4
Reduktor : Zavoli Zeta
Listwa : Valtek Type34
Czujnik ciśnienia : PS-02

Będzie hulać aż miło ;) Średnia cena takiej instalacji to ok. 2500-2800 zł.
zywy
Początkujący

Miejscowość: Lubin

27 Kwi 2010, 17:07

Wielkie dzieki no to mam nadzieje ze bedzie naprawde dobrze smigalo i nie bede mial zadnych problemow :)
stefan770
Nowicjusz

Miejscowość: Piaseczno
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Wyjazd na święta lub sylwestra samochodem
    Jeśli planujesz wyjazd na święta Boże Narodzenia lub sylwestra samochodem, warto starannie zaplanować podróż. Najlepiej zacząć od zatankowania auta i uzupełnienia płynu do spryskiwaczy przynajmniej dzień wcześniej. ...