Mam Audi A3 z 2001r 1.8T. Zauważyłem, że autko nie ma w ogóle mocy, podłączyłem go pod komputer i okazało się, że ECU no communication. Kable dochodzą jak by w oryginale, nic nie poprzecierane, więc stawiam na uszkodzony komputer. Są na allegro po 100zł do tego modeluy i z tymi samymi numerami, więc chciałbym kupić i podmienić. Czy po zmianie powinno już wszystko dobrze chodzić? Czy potrzebna jest jakaś ingerencja w zewnętrzny komputer?
Kolego przyczyną braku połączenia z ecu auta nie koniecznie jest sam komp lub kable, powiedz mi jakie masz radio?? oryginalne czy coś innego?? i czy nie miałeś czasem problemów z licznikiem??
Hmm, oczywiście problemy z licznikiem miałem, oddałem no wymiany procesora w nich, bo świrowały Radio mam fabrycznie, ale cały czas świeci mi się napis "DIAG" i nie mogę wyłączyć radia wgl. Chyba muszę je wyciągnąć i podpiąć na nowo.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Testy systemu zdalnego sterowania samochodem - Audi Praktyczne testy systemu zdalnego sterowania samochodem, przeprowadzone przez Audi przed trzema tygodniami na targach Consumer Electronics Show (CES) w Las Vegas, spotkały się z dużym zainteresowaniem. Teraz producent po ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.