Mam Audi A3 z 2001r 1.8T. Zauważyłem, że autko nie ma w ogóle mocy, podłączyłem go pod komputer i okazało się, że ECU no communication. Kable dochodzą jak by w oryginale, nic nie poprzecierane, więc stawiam na uszkodzony komputer. Są na allegro po 100zł do tego modeluy i z tymi samymi numerami, więc chciałbym kupić i podmienić. Czy po zmianie powinno już wszystko dobrze chodzić? Czy potrzebna jest jakaś ingerencja w zewnętrzny komputer?
Kolego przyczyną braku połączenia z ecu auta nie koniecznie jest sam komp lub kable, powiedz mi jakie masz radio?? oryginalne czy coś innego?? i czy nie miałeś czasem problemów z licznikiem??
Hmm, oczywiście problemy z licznikiem miałem, oddałem no wymiany procesora w nich, bo świrowały Radio mam fabrycznie, ale cały czas świeci mi się napis "DIAG" i nie mogę wyłączyć radia wgl. Chyba muszę je wyciągnąć i podpiąć na nowo.
Renault Master najlepszy w swojej klasie - raport DEKRA 2017 W tym roku Raport Samochodów Używanych DEKRA 2017 oceną objął łącznie 500 modeli samochodów. Renault Master drugi rok z rzędu zwyciężyło w klasie samochodów dostawczych. Stowarzyszenie rzeczoznawców ...
Bezpłatny raport z CEPiK - historia pojazdu Co to jest usługa "Historia Pojazdu" i kto może z niej skorzystać? "Historia Pojazdu" to usługa realizowana przez Ministerstwo Spraw Wewnętrznych dla wszystkich, którzy planują zakup używanego samochodu, motocyklu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.