Audi a3 - 2003 r - anglik - czy warto kupić za 1000 FUNTÓW

16 Cze 2010, 12:28

Witam

Za tydzień przyjeżdza kumpel z Anglii, kupił tam sobie Audi A3 (jak w temacie) 5- drzwiowy z 2003 r, był srebrny metalic ale przemalował go na czarny metalic (taniej) . Kupił go za 800 Funtów był tylko mocno porysowany dlatego został przemalowany. I tu moje pytanie, ponieważ
mogę go kupić za 1000 funtów, i mocno mnie to zastanawia ta cena. Jest to co prawda dobry znajomy więc raczej wałka mi nie robi, w końcu przyjeżdza tym autkiem na kołach z tamtąd. Obawiam się jednak że to z niego zrobili wałka i sprzedali mu jakiś śmieć, w który trza kasę tylko wkładać. Tak więc czy jest możliwość kupna audi za taką cenę, jeśli tak to czy bez problemu go przerobi i ile to mniej więcej by kosztowało?
kaniuk
Nowicjusz

Miejscowość: polska

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Śpiący policjant - bezpieczne spowalniacze
    Jak skutecznie uspokoić ruch drogowy? Sprawdzoną i popularną metodą jest montaż progów prędkościowych na drogach. To rozwiązanie ma wiele zalet – wymusza na kierowcach ograniczenie prędkości, powoduje mniejsze ...
    Pięć zasad kiedy nie powinniśmy wrzucać na luz?
    Wokół prawidłowego stosowania sprzęgła narosło kilka mitów, które są popularne wśród wielu kierowców. Podpowiadamy oraz wyjaśniamy, kiedy i w jaki sposób używać pedału sprzęgła. Zwalniając, ...