Audi A3 2003r a..........Audi A3 2003r

18 Lip 2010, 16:25

Witam, mam mały problem z odróżnieniem, a kokretnie ze znalezieniem różnicy.
Otóż co zauważyłem, w 2003r. zaczęto produkcje Audi A3 z nowym wyglądem, zmieniony tył i przód (mowa o wyglądzie zewnętrznym), zaczęto produkcje ale jak się kazuje występują dwa modele tego samego auta.
W jednym Audi A3 z 2003r. przód auta wygląda nastepująco:

.....zderzak w całości.

Kolejne Audi A3 z 2003r.
.....zderzak przedzielony.

Dwa samochody, oba z 2003r. oba hathback, chciałbym się dowiedzieć jak mam szukać tego drugiego, z przedzielonym przednim zderzakiem, czym one się różnią, co maja innego w opisie, że wyglądają inaczej??
Yoo!
Nowicjusz

22 Lip 2010, 20:14

Mogę się mylić ale ten drugi to może być jakaś wersja sportowa z modniejszym silnikiem a ten pierwszy to pewnie jakiś standard :wink:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

23 Lip 2010, 16:21

samurajsj700 napisał(a):Mogę się mylić ale ten drugi to może być jakaś wersja sportowa z modniejszym silnikiem a ten pierwszy to pewnie jakiś standard :wink:

no właśnie dane techniczne te same :/ hmmmmm
Yoo!
Nowicjusz

23 Lip 2010, 20:22

To nie mam pojęcia :sad:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Audi A1 zwycięzcą w klasie małych samochodów
    Czytelnicy czasopisma "auto motor und sport" (ams) wybrali najlepsze samochody 2013 roku. Audi A1 zwyciężyło w kategorii "mały samochód" i tym samym powtórzyło sukces sprzed roku. Wyróżnienia zostały ...