Witam. Mam problem z wybraniem samochodu pomiędzy Audi A3 z 2003r a Golfem 5 z 2006r. Macie jakieś opinie, rady ??? Autko ma służyć do codziennej jazdy, myślałem o silniku 1.8 lub 1.6 w benzynie. Mój budżet to do 15-16 tyś.
Ostatnio edytowany przez DriveCar, 05 Lut 2015, 20:42, edytowano w sumie 1 raz
Ogólnie mówiąc to żadne z tych aut ale powiedz nam cokolwiek jak użytkowane będzie auto, przebiegi roczne, silniki nad którymi myślisz, budżet. Nikt tu nie wywróży nic bez żadnych informacji
Potrzebujesz jakiejś informacji o Peugeocie 307 lub mondeo mk4? Napisz na priv a postaram się pomóc
jeśli masz na myśli A3 drugiej generacji to nie kupisz, żadnego z tych aut w tej cenie szkoda szukać tych aut, bo nie mają dobrych silników benzynowych taj na prawdę
Audi a3 II gen ani golfa 5 z początku produkcji w wersji 5 drzwiowej nie dostaniesz w tej kasie . A co dopiero z 2006 roku. Nie wiem czy Ty nie przegladasz ogłoszeń czy co... Może lepiej bmw e46 ? Tylko ciężko kupić ten samochód w dobrym stanie
Lexus jak z obrazka. LC, ES i UX w świecie japońskiej mangi Autonomiczny Lexus LC z wojownikiem na dachu, Lexus ES uciekający przed smokiem i Lexus UX jako towarzysz spontanicznych podróży - twórców mangi ogranicza jedynie ich wyobraźnia. W British Museum odbyła ...
Powiem tak mam do wyboru Audi A3 II generacji 2003r i Golfa 5 z 2006r oby dwa autka sprowadzone z Niemczech tylko w golfie był do wymiany 3 tłok który jest już wymieniony.
Można tak powiedzieć że jestem na nie skazany gdyż interesują mnie tylko te 2 modele Linku niestety nie wyśle bo już te samochody kupił mój znajomy i zaoferował mi któreś z nich.
wybór masz do niczego, serio wybrałbym warunkowo Audi jeśli ma silnik 1,6 , bo 1,8 strzelam, że to TSI. Nie chciałbym Golfa, w którym tłoki padają. Jednak ten 1,6 nie jedzie i pali dużo. Zdecydowanie wolałbym rozejrzeć się za innym modelem, a nie topić kasę
W tej kasie można kupić fajnego japońca albo BMW... Ładowanie się w jakies golfy czy kryptogolfy to strata kasy. Poza tym znajomy sprowadził te auta za psie pieniądze skoro za tyle je oddaje i raczej po takiej transakcji nie będziecie już w tak dobrych stosunkach ;D ale rób jak uważasz. Ja bym na Twoim miejscu popatrzył na BMW, Mazde, Honde
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.