Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Mietek851 napisał(a):Jeżeli zwracasz uwagę na przebieg lepiej wybierz taki gdzie będziesz miał 240tys zamiast magicznych 189ciu. Działaj w myśl zasady- lepsza najgorsza prawda niż ładne kłamstwo
MaroLBN napisał(a):180 krecone i 240 tez krecone wiec co za roznica?
no chyba ze to kupuje typowy kowalski...
Mietek851 napisał(a):Ja rozumiem, że liczniki się cofa, sam widziałem na Elizówce kiedyś A4 97r z przebiegiem 86tys km (nie, nie zgubiłem jedynki na początku) ale jak czytam, że robi to każdy i wszędzie to śmiać mi się chce
No matko kochana... Skąd w Was się wzięła ta myśl, że każdy kto sprzedaje samochód cofa licznik? Zdrowo myślącemu człowiekowi sprzedającemu samochód (nie mówię o handlarzach) nawet do głowy nie przyjdzie by się w coś takiego bawić...
Ja rozumiem, że liczniki się cofa, sam widziałem na Elizówce kiedyś A4 97r z przebiegiem 86tys km (nie, nie zgubiłem jedynki na początku) ale jak czytam, że robi to każdy i wszędzie to śmiać mi się chce
Los_Dawidos napisał(a):Oczywiście logiczne jest, że auto im nowsze tym więcej jeździ
Oj zdziwilbys sie jak to pewny, prywatny klient robi w wała.. nigdy nie kreci licznika, zawsze 1 wlasciciel bezwypadkowy...
także tegoto jest po prostu liczbowym analfabetom
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI