[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Czemu ludzi odrazu muszą wyczuwać podstęp, czasami ludzi specjalnie cene zawyżają aby janusze mieli z czego targować albo odstraszyć ''łowców okazji'' kiedyś sprzedałem e39 tego samego dnia co wystawiłem ogłoszenie za 2.5 tysia mniej niż wystawiłem, gość zadzwonił konkretnie mam tyle i tyle, sprzedajesz? no każdy był zadowolony a auto nie było gruzem. Ba druga sytuacja, Jaguar którego obecnie mam zadzwoniłem do niego i powiedziałem że mogę dać 1800 mniej niż w ogłoszeniu, gość powiedział że jak jestem konkretny i nie przyjadę tylko w koło pokopać to ok. Kupiłem praktycznie bez oglądania bo już ciemno było i co? śmiga i nie ma zamiaru przestać. Nie każde zejście z ceny to odrazu podejrzana sprawa, z jednej strony on chce Cię zachęcić i ma nadzieje że powiesz łał kupię sporo taniej a z drugiej to Ty masz w głowie że skoro tyle zszedł to chce się pozbyć bo kibel i koło się zamyka, dalej wielka niewiadoma.Cnqi napisał(a):Najgorsze jest to ze facet zszedl z ceny az 1400zl. Smierdzi mi to,naprawdę.
Cnqi napisał(a):Chyba daruje forum biore mechanika i dzialam na wlasna reke bo zamiast dobrej podpowiedzi dostaję mętlik w głowie pokolei od kazdego użytkownika
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI