Nie. Tylko internet. Myślę że to ma jakąś konkretną nazwe i znajde napewno jakiś zamiennik na internecie tylko ktoś mi właśnie w tym musi pomóć. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
Wydaje mi się że najlepszym sposobem będzie tel. do serwisu żeby dowiedzieć się jaki ma numer ten element. Ogólnie z nazwą jego będzie ciężko, ale przypuszczam że jak by ktoś wystawiał do sprzedania to poda jego numer żeby było go łatwiej znaleźć.
Skoda Fabia MONTE CARLO - wariant sportowo-lifestylowy Nowa SKODA FABIA MONTE CARLO dopełnia czwartą generację gamy modelowej kompaktowego bestsellera marki. Wariant MONTE CARLO symbolizuje rajdowe korzenie SKODY, a jego cechami charakterystycznymi są czarne elementy nadwozia ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.