Audi A3 8P 1.6 - oferta do oceny.

25 Lis 2016, 12:48

Witam!
Byłbym bardzo wdzięczny za ocenę poniższej oferty. Proszę powiedzcie mi czego nie widzę. ;)

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

PS Wiem, że 1.6 to bardzo słaby silnik. To będzie pierwszy samochód więc wiele nie wymagam.

Z góry dziękuję za wszelką pomoc!
Bonifacy48
Nowicjusz

Auto: Nie mam

25 Lis 2016, 14:08

Na zdjęciach wygląda w miarę sensownie.
Nie podoba mi się spasowanie reflektorów przednich i na to zwróciłbym uwagę.
Kierownica jest dość mocno wytarta zatem trzeba zweryfikować oryginalność przebiegu.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska

25 Lis 2016, 15:30

Wytarta? Może chodzi o to, światło odbija się na skórze? W ogłoszeniu napisali, że razem z drążkiem zmiany biegów nie jest wytarta - miałbym tu kolejny argument do negocjacji.
Bonifacy48
Nowicjusz

25 Lis 2016, 15:32

Wytarta nie jest ale jest wyślizgana i dodatkowo dziwnie natłuszczona.
Zużycie takich elementów zależy od stylu jazdy, trybu jazdy i co śmieszne ale prawdziwe Ph dłoni. Nie jest to element po którym można ocenić przebieg ale w tym aucie kierownica jest po prostu wyślizgana.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

25 Lis 2016, 16:12

Dziękuję za rozjaśnienie.
Bonifacy48
Nowicjusz

25 Lis 2016, 16:38

Niedługo będziemy mieli promocję na sprawdzenie auta w Gliwicach - możesz obserwować stronę.
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Avensis Verso (1995–2006)
    Znana również jako Toyota Picnic, Ipsum albo SportsVan, Toyota Avensis Verso doczekała się dwóch generacji. W założeniu była 6- lub 7-osobowym minivanem z dużym bagażnikiem. Samochodem rodzinnym, który ...
    SKYACTIV-D: rewolucyjne silniki Diesla Mazdy
    Docenione w Europie rewolucyjne silniki Diesla Mazdy zdobyły broniącą się przed olejem napędowym Japonię, a niebawem ruszają na podbój Ameryki. Unikatowe połączenie niezrównanych osiągów i oszczędności ...

25 Lis 2016, 17:41

Odległość między Gliwicami, a Strzegomiem z ogłoszenia to 200 km. ;)
Bonifacy48
Nowicjusz

25 Lis 2016, 21:13

Przepraszam - już mi się od aut mieni w oczach :)
Najbliższego inspektora mamy w Wałbrzychu z resztą też właściciela audi :)
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika