Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
bzdury, to w dużej mierze Ford Focus (płyta podłogowa, większość silników)KarolinaKitt napisał(a):Volvo C30 nawet bardziej niż o Audi ale sporo pali i podobno serwis tej marki jest bardzo drogi
spalanie z komputera można sobie w buty wsadzić u mnie przy niskich temperaturach w najbardziej ekonomicznym dieslu na rynku jeśli mamy na myśli poj. 1.6-2.0 komputer nie pokazuje mniej niż 9 a i to jest bzdurą (rzeczywiste wyjdzie z 10 podkreślam przy niskich temperaturach nie rozgrzany motorKarolinaKitt napisał(a):rozmawiałam ze znajomym, który ma Golfa V (1.9 TDI) i mówił, że praktycznie jeździ tylko w mieście i nawet mu się szybko nagrzewa ten samochód. Ponadto na autocentrum użytkownicy piszą, że jakby się nie starali to w mieście nie potrafią przekroczyć 7 litrów
KarolinaKitt napisał(a):Audi TT - ciekawa propozycja przyznaje całkiem fajnie wygląda, szkoda, że nie druga generacja... Ale to już absolutnie inny pułap cenowy. Nie wiem tylko czy auto, które ma 14-17 lat będzie jeszcze w miarę bezawaryjne (zamierzam pojeździć tak z 3-4 lata chociaż bez stresu).
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI