REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
nie no z tymi cenami to troche przesadziłeś, III dobrą to mozna za 3-4 tys a IV za 13-14 tysMajkPZM napisał(a):Prawda jest taka, że za 10tyś to można kupic w dobrym stanie Golfa ale III:), za dobrą IV w dieslu trzeba liczyć około 25tyś, w benzynie około 20:)
krikus napisał(a):nie no z tymi cenami to troche przesadziłeś, III dobrą to mozna za 3-4 tys
hubertus___ napisał(a):http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11409713
dzwoniłem dzisiaj za 10000 sprzedaje:) ze zdjec wyglada ze zadbany:)
Pewnie bezwypadkowy, garażowany i przebieg koło 160-170tyś albo nawet mniej?illusion napisał(a):UWAGA!! - dla wszystkich niedowiarkow - kumpel przegladal mobile de, i znalazl ogloszenie z a3 wlasnie 1.9 tdi , 1999 rocznik. z Berlina ale bez zdjecia, za nie cale 11 000 zł w przeliczeniu, zadzwonil okazalo sie ze dziadek nie potrafil zdjec wrzucic na aukcje, tego samego dnia w nocy pojechali po auta, transakcja blyszkawiczna, no i jednak mozna!!
Stare relikty minionej epoki motoryzacyjnej typu Golf II, FSO 1500 itp rocznikowo i klasowo to się juz nie ceni tylko ...waży i przelicza wg wzoru: waga auta x cena złomu (ciężkiego) na skupie = wartość tegóż wehikułu nawet z tak majestatycznie widniejącym logo marki pojazduKubuch napisał(a):krikus napisał(a):nie no z tymi cenami to troche przesadziłeś, III dobrą to mozna za 3-4 tys
No teraz Ty trochę przesadziłeś. Za 3 tyś to się ładną dwójkę kupi. Ja wiem, że to chore ceny (między innymi dlatego nie mam G4) ale takie są
Kubuch napisał(a):Na illusiona trzeba przymknąć oko - on wierzy w OKAZJE