REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Kubuch, Komandor i ACSznycel napisali Ci już co sądzą o tym audi więc po co dalej się dopytujesz? Cena jest śmieszna, już na zdjęciach widać, że samochód był klepany z lewej strony z przodu. Ile masz ofert na allegro a3 w tej cenie? Nie zastanawia Cię czemu te są takie tanie a inne 5-10 tyś droższe? Wiele osób napisało Ci już, że za te pieniądze nie kupisz zadbanych egzemplarzy podanych przez Ciebie aut. Poza tym ile byś chciał żeby 13 letnie auto miało przebiegu? Jeśli dalej będziesz kierował się takimi kryteriami jak do tej pory i nie zamienisz toku myślenia wpakujesz się w jakiegoś zajechanego grata ze zdrowo przekręconym licznikiem do którego będziesz cały czas dokładał. Za 10 tysięcy możesz kupić Renault Clio z 98 roku, a nie Audi A3.hubertus___ napisał(a):mam na oku audi:) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
troche tylko boje sie przebiegu. jak myslicie 210000 to duzo jak na ten silnik?? ja robie ok 15-20 tys rocznie i mam zamiar z 4-5 lat nim pojezdzic osiagną ktos przebieg ok 300 000 bez wiekszych napraw??
hubertus___ napisał(a):mam na oku audi:) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
hubertus___ napisał(a):co myslicie