A że tak zapytam co ta rozmowa ma wnosić do tematu? że mam szukać auta wytanione w które włoże kupę kasy? byle nie Audi?
Dlaczego nikt nie chce łyknąć tej Asterki 200 konnej 9.900 do negocjacji? jak 5 tys ludzi oglądało?
Po co mi 21 letni Mustang z 4 litrowym silnikiem i dachem który pewnie cieknie?
Nie chce silnika większego niż 1,8, do tego rozwojowy by się przydał bo fajnie było by mieć więcej koni i auto tanie w utrzymaniu a nie zawias za połowę wartości.
BMW nie chce bo jak nie Audi to BMW tym bardziej...dla mnie odpada. Poza tym 2,5 litra silnik OC pewnie z 5 tys zł.
Interesuje mnie dobry stan, silnik max 1,8 (może być turbo), kompakt, o cenach części tanich i udana jednostka żeby się nie okazało że padał cały motor już w fabryce. Najlepiej z opcją lpg.
I nie chce czegoś co standardowo kosztuje 4 tys więcej a ktoś potrzebuje kasy albo licytacja komornicza i sprzedaje za cenę silnika 1,4 - 2 litrowy motor z 300 koniami, bo wolę nie zostawiać u mechanika trzech pensji nie mam tyle kasy
![Uśmiechnięty :)]()
P.S. Panowie a co sądzicie o tym Clio?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Niby nie da się rozrzeszyć zbyt mocy ale zwinne małe autko, tylko że znowuż jednostka 2,0
![Kwaśna mina :/]()
Tylko że hm..czasem latem wpadnie trasa nawet 300 km to nie wiem czy tym Clio nie padnę, do miasta ok ale na trasę?