Audi A3 Problem z wężami

31 Lip 2014, 13:53

Dzień dobry panowie, mam tutaj dość duży problem mianowicie staram się dojść do ładu po ostatnim właścicielu o co właściwie chodzi w mojej audi konkretnie mówiąc chcę zmienić przeróbki i powrócić do oryginału lecz już zgłupiałem co tak właściwie muszę wymienić moja wersja silnika to 1,8t AGU lecz tu kolejne pytanie bo w dowodzie mam wpisane 132kW co nie pasowało by z wersją silnika. Patrząc po zdjęciach w internecie znalazłem dwa rozwiązania mianowicie:

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

[link do oferty na Olx wygasł]

dwa linki każdy ma troszkę inaczej zrobioną odme olejową, u mnie na chwilę obecną wszystko wygląda tak:

[link wygasł]

czy ktoś mi powie co muszę kupić aby powrócić do tego jak powinno to wyglądać ?:) Na chwilę obecną mam już upatrzoną rurę tą na której jest blow off (zdjęcie) oraz chcę dokupić wąż (zdjęcie niżej) czy ten czerwony wężyk od góry idzie do EGR ?

[link wygasł]
[link wygasł]

Na chwilę obecną to chyba wszystko mam nadzieję, że zobrazowałem w miarę o co mi chodzi heh jeżeli ktoś jest z Poznania i chciał by pomóc osobiście bądź ma jakieś brakujące części z chęcią skorzystam z pomocy ;) Pozdrawiam
matu321
Obserwowany

Prawo jazdy: 05 09 1990
Przebieg/rok: 14tys. km
Auto: Audi A3
Silnik: 1,8t
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Samochody koncepcyjne BMW Design
    Samochody koncepcyjne to doskonałe pole do popisu dla projektantów. Od elektrycznych układów napędowych, przez drzwi otwierane do góry, po nowatorskie materiały nadwozia – koncepty zawsze wybiegają ...