REKLAMA
Witam.
Przejdę od razu do sedna sprawy.
Otóż chcę dokonać zakupu nowego auta i jestem rozdarty pomiędzy tymi trzema autami.
Różne plusy i minusy przemawiają za nimi. Chcę kupić auto do 20k PLN, najprawdopodobniej będzie sprowadzane z Niemiec. Zrobi to mój dobry znajomy, który się tym zajmuje i sam jest bardzo zadowolony ze sprowadzonych dla siebie aut.
Tak więc, najbardziej chyba ciekawi mnie A3, aczkolwiek nie wiem, czy wyrobię się w 20 tysiącach gdybym chciał kupić np rocznik 2000. Czy ktoś wie może jak kształtują się mniej więcej ceny tego rocznika w Niemczech..?
Ciekawi mnie też jak jest z eksploatacją tego samochodu, czy często się psuje, jakie najczęstsze usterki i ogółem plusy i minusy.
Astrę pozostawię Wam do komentarza, przejdę odrazu do Megane Coupe. Rocznik 2001-2002 jeśli już. Otóż bardzo podoba mi się sylwetka tego auta oraz mocne silniki. Jednak właśnie znajomy, który miałby sprowadzać mi auto, odradził mi tej Meganki twierdząc, że te roczniki mają bardzo awaryjne silniki.. I tu pytam Was, co o tym sądzicie i proszę o ogólną ocenę tego auta, tak jak i każdego z w.w.
Silnik najprawdopodobniej diesel. Aczkolwiek silniki też mnie zastanawiają, bo nie wiem czy gaz czy diesel..
Pozdrawiam i czekam na opinie