witam Chciałem się was zapytać co lepiej byłoby kupić audi a3 czy peugeota 307 hatchback do 10-11 tys. Zamierzam poszukać samochodu na stronie moto-zakup(tylko właśnie 2 modeli nie mogę podać:d).
Samochód będzie mi służył głównie do jazdy po mieście przy weekendach będę robił nim jakieś 300-350km ale od pon-pątek po mieście. Zależy mi również na w miarę niedużym spalaniu i oczywiście jak każdy niskiej awaryjności. Co według was byłoby lepsze ?
Moim zdaniem lepszym wyborem będzie Peugeot 307 z silnikiem 2.0 i do tego lpg,budżet pozwala Ci uniknąć 2 pierwszych,problematycznych roczników ,poza tym dobre blachy i ciekawy,ponadczasowy design.
Bateria magnezowa. Czy nowa technologia zastąpi baterie litowo-jonowe? Naukowcy z Toyota Research Institute of North America (TRINA) oraz University of Houston opracowali nową katodę i nowy elektrolit do baterii magnezowych. Wyniki prac zostały opublikowane w czasopiśmie naukowym Nature Energy. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.