Witam mam taki dylemat i oczekuje ze pomozecie mi w wyborze a mianowice co kupic Audi A3 1.9tdi 110km/130km 2001 rok czy analogicznie z tymi samymi silnikami seata leona 2003r.
Witam.
Kup to co będzie w lepszym stanie
Bo poza tym płyta podłogowa, silniki i kilka innych rzeczy jest takie samo. Z tym, że Audi jest lepiej wykończona, natomiast Leon za te same pieniądze będzie dwa - trzy latka młodszy.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
To sa naprawde dwa fanje auta.tak jak kolega pisal wyzej lepiej utrzymane albo które blizsze sercu.A za 6 tys euro to np w holandii spokojnie wyrwiesz leona rocznik 2004-2005 i to napewno w zdawalającym cie stanie. pozdro
Pierwszy airbag chroniący kolana kierowcy Pierwszy airbag chroniący kolana kierowcy – Toyota Avensis (T250) –marzec 2003. Pierwsze poduszki powietrzne (airbagi) montowano jako opcję w samochodach koncernu GM już we wczesnych latach 70. System stał się ...
Ja na swojego Leosia wydałem właśnie podobną kwotę i zapewniam, że gdybym kolejny raz stanął przed takim wyborem to kolejny raz kupiłbym tego samego bolida No może teraz już z mocniejszym silnikiem
a A3 by Cie nie kusilo bo wizulanie bardziej mi sie podoba i z zewnatrz i srodek lepszy i materialy wykonczeniowe rowniez ale jaka by byla najrozsadniejsza decyzja nie wiem:P
Jeśli o mnie chodzi o A3 podoba mi się, nawet bardzo ale i tak wybrałbym Leoniastego Co do jakości materiałów to wielkiej różnicy nie widzę patrząc na zdjęcia, choć nie wiem jak jest na żywo. Podoba mi się zadziorne spojrzenie Leona no i ta linia, dla mnie nie ma lepszego auta na tą chwilę
Jak podoba Ci się A3 to kupuj i się nie zastanawiaj Po co masz sobie potem pluć w brodę, że mogłeś ją mieć a nie masz
batman500 napisał(a):moze i tak tylko osoba ktora mi sciaga jezdzi tylko do niemiec a patrzylem na mobile.de i od prywatnych uzytkownikow w holandi nie bylo ofert no 1
W niemczech bardzo ciezko o pewny samochód jak sie nie jest w temacie.Dla tego ja zawsze kupuje w holandii.
Przejedź się jednym i drugim i porównacj czy widzisz różnicę w materiałach, często te opisy z recenzji w autoświecie mają niewiele wspołnego z rzeczywistością-np. pisali że Corolla E12 ma dobre materiały, a ja subiektynie oceniam je na gorsze niż np. w Peugeocie 206 o którym pisali że ma przeciętne, z tego co słyszałem Seat ma odrobinę twardsze zawieszenie (prowadzi się tak samo, ale chodzi o nastawy typu amortyzatory), silniki naprawdę te same więc niemożliwe żeby miały inną kulturę pracy.
moze i ciezko w niemczech o dobry samochod ale kumpel ktory ma mi sprowadzic zna sie na tej robocie itd bierze tylko od ludzi prywatnych z ksiazkami serwisowymi prowadzonymi ma sprzet do sprawdzania lakieru i takie tam bajrey i poki co ludzie ktorym sprowadzil wszyyscy zadowolenia a juz ok 100 aut przywiozl
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.