AUDI A4 1.8T 150KM - S LINE

07 Gru 2015, 16:18

Witam!

Jestem zainteresowany kupnem tego auta: [link do oferty na Allegro wygasł]

Mógłby ktoś (w dość ekspresowym tempie) powiedzieć coś o tej ofercie? Wiem, że po samych zdjęciach trudno do czegoś dojść, ale może ktoś na coś zwróci uwagę?

Aukcja godna uwagi? Co sądzicie?

Z góry dzięki za odpowiedzi!
Nadim
Nowicjusz

Auto: Toyota RAV4

07 Gru 2015, 16:21

Sprawdzałeś przebieg tego auta ?
Prawy reflektor źle leży, zderzak z przodu nieco jaśniejszy - wiadomo plastik, jednak w naszej ocenie różnica jest zbyt duża.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam

08 Gru 2015, 21:17

Przebiegu jeszcze nie sprawdzałem.
Na tej stronie: https://historiapojazdu.gov.pl/ po podaniu danych przebieg będzie dostępny? I co najważniejsze - sprzedawca (jeśli nie ma nic do ukrycia) poda mi telefonicznie/mailowo te dane?
Nadim
Nowicjusz

Auto: Toyota RAV4

08 Gru 2015, 21:28

Ta strona jest pomocna ale z drugiej strony służy do legalizacji nieoryginalnych przebiegów aut z zagranicy. Trzeba sprawdzać historię serwisową z ASO oraz np. TUV - badania techniczne.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Moto Session 2016
    Lubelskie Święto Motoryzacji to obowiązkowa pozycja w kalendarzu imprez w 2016 r. Już w weekend 7-8 maja zapraszamy na Moto Session. W tym roku na zwiedzających czekać będą wystawy nie tylko samochodów, ale także motocykli, ...
    Świeć przykładem i odblaskiem poruszając się po drogach
    Jedną z najważniejszych zasad bezpieczeństwa jest zasada widoczności. Uczestnicy ruchu drogowego powinni zadbać o to, by być widocznym dla innych i sami być jak najlepiej przygotowani do tego, by obserwować drogę i jej otoczenie. ...