Audi A4 1.9 TDi czy to dobre wyjście?

21 Lut 2008, 01:35

Ze względu, iż ciężko jest mi znaleźć Astrę II DTi w dobrym stanie postanowiłem zainteresować się Audi A4 1.9 TDI (110KM , ale 90KM tez jest ok). I tu pytanie czy za ok 18-19tyś zł da się kupić w dobrym stanie rocznik powiedzmy 96 czy 97?? Pozdrawiam
rządzić na drodze niekoniecznie znaczy być na niej najszybszym...
lukiwch
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych

21 Lut 2008, 09:51

Szczerze uważam że za te pieniądze nie kupisz egzemplarza w dobrym stanie w dieslu , a benzynie owszem .
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko

21 Lut 2008, 14:52

Znalazłem na otomoto takie oferty:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Na innych forach napisano mi, że nie da się za ok 18-19tyś zł znaleźć dobre A4 TDI, ale na otomoto jest sporo takich aukcji... warto się takimi zainteresować bliżej??
rządzić na drodze niekoniecznie znaczy być na niej najszybszym...
lukiwch
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych

21 Lut 2008, 15:02

wiesz może i kupisz za te piniądze takie auto ale w jakim stanie :(
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko

21 Lut 2008, 15:16

ja powiem tak
w Niemczech w tej kasie kupilbys jakies w miare dobre tdi, ale w Polsce to trzeba szukac i miec szczescie, zeby trafic (zreszta w Niemcach tak samo)
kiedys jakis koles sprzedawal z a4 forum wlasnie piekna a4 tdi 110km 96r. za 19500, ale niestety automat :(
pzdr
Pawlo
Zaawansowany

Miejscowość: Bolesławiec
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Motor Show 2012 / relacja
    Wydarzenie zrealizowano w nowej formule łącząc wystawę motoryzacyjną z bogatym programem wydarzeń towarzyszących. Poznańskie wydarzenie obfitowało w premierowe pokazy samochodów, a furorę robiły stoiska na których ...