Audi A4 2003 S-Line z Niemiec?

09 Lip 2008, 23:28

Hehehe :D Pokaże wam teraz kolejnego maila w sprawie innej Audicy [ nie ma już jej na mobilach, pokroju [link do mobile.de wygasł] Audicy ;) O dziwo koleżka także siedzący w Irlandii ;]

Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Niech to będzie przestroga :D
siakus
Nowicjusz

10 Lip 2008, 07:36

Ale normalnie tamta historyjka była lepsza....ale formy płatności mają podobne :) HAHAHAHAHA a mówią ze Polacy to oszusci.......<moze> buahahaha.
______________PRECZ Z [ *F*O*R*D*A*M*I ]_________
miszarus
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: zachodnio-pomorskie

10 Lip 2008, 13:58

ogólnie nie polecam kupowania aut z niemieckich stron poprostu trzeba się tam wybrać i poszukać po komisach . Wiadomo że nie kupimy auta za taką cenę jaka podana jest na przykładowo mobile.de , ale nie zostaniecie przynajmniej oszukani .
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko

10 Lip 2008, 23:10

To nie może być prawda, coś mi tutaj nie gra, tak niska cena za A4, jeszcze 2003 rok....absurd..
Radzę solidnie się zastanowić......
norwegian1985
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań

14 Lip 2008, 13:32

haha szukając samochodu na mobile.de też znalazłem a4 1.9 tdi za ok 4000euro napisałem do gościa i w odpowiedzi otrzymałem to samo słowo w słowo co siakus
vicc
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Droga hamowania vs droga zatrzymania
    Droga hamowania to odległość przebyta przez samochód od momentu uruchomienia hamulca do całkowitego zatrzymania auta. Natomiast aby poznać drogę zatrzymania, trzeba doliczyć odcinek, który przejedzie samochód ...
    Ryzykowne przekraczanie granic
    Kodeks drogowy mówi jednoznacznie o obowiązku jazdy wyznaczonym torem. Kierowcy jednak notorycznie łamią ten przepis i niebezpiecznie ścinają zakręty, wjeżdżając tym samym na sąsiedni pas ruchu. Zapominają, że im ostrzejszy ...