Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Ossy napisał(a):a tyle to się szuka A4 B6 1.8T.
Piwoszzz napisał(a):Propozycja Laguny średnia bo..mk1 nie ma z V6, za to mk2 strasznie traci na wartości poza tym to królowa lawet, jeśli z 2006-2007 roku to auto kosztuje 14 tys no to trochę chyba coś nie tak.
Piwoszzz napisał(a):I jakoś takie dziwne macie podejście bo czytając polecane silniki w necie d A4 B5 obok 1,8T właśnie te V6 są zalecane.
Piwoszzz napisał(a):No coś to oznacza skoro takie auta trzymają cenę.
Piwoszzz napisał(a):A co do Golfa i Astry czy 307, akurat mam porównanie, kumpel jeździ Variantem Golfem 4 99 rok 1,6 po ojcu i ma nawet climatronic! do tego 4x elektryczne szyby, nawet podświetlenie osłon przeciwsłonecznych i lusterka w nich.
Jakiś czas temu co mnie aż zdziwiło kumpela z pracy kupiła Polski salon Astrę G 2005 za 7 tys i nie ma tam nic, nawet kluczami zamyka auto, 5 drzwi ale wszędzie korby, brak klimy itd
Więc to raczej tak nie do końca że Golf bez sensu trzyma cenę, bo często jest po prostu lepiej wyposażony i teraz Ty byś lamentował że ktoś takiego Varianta jak kumpel ma sprzedaje np za 9 tys jak za 7 można mieć Astrę i to 6 lat młodszą, no ale co z tego? gdzie wyposażenie jak we Fiacie CC z 96 roku
Piwoszzz napisał(a):Czyli wg Ciebie wszystkie marki premium to ściema i o tyłek potłuc tak?
Lexusy, Audi, BMW, Volvo, Mercedesy to ściema tak?
Piwoszzz napisał(a):No można i tak..z tym że jak już tak piszesz zauważ że potem przy ewentualnej odsprzedaży nikt z entuzjazmem nie zainteresuje się Laguną, nie mówiąc o tym że nikt tego za normalne pieniądze nie kupi.
Pionek napisał(a):Jak dla mnie 2,0T w mk2 jest lepsze niż 3,0 V6
Piwoszzz napisał(a):Poza tym ja dużo jeżdżę też na trasach 2,8 moim zdaniem będzie miał fajną kulturę pracy w przeciwieństwie do 1,8T - gdzie krótka skrzynia i hałas z wycia silnika.
Ok 1,8T spoko ale czy on serio będzie lepszym wyborem niż 2,8? co za różnica po latach?
Piwoszzz napisał(a):No można i tak..z tym że jak już tak piszesz zauważ że potem przy ewentualnej odsprzedaży nikt z entuzjazmem nie zainteresuje się Laguną, nie mówiąc o tym że nikt tego za normalne pieniądze nie kupi.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI