Witam, jestem tu nowy i chciałbym kupić samochód, mam na niego 5000 zł Zastanawiam się nad Audi A4 lub Peugeot 406 ( tylko benzyna) Czy ktoś mógłby mi pomóc i wyrazić swoją opinię
Przy jeździe po mieście na krótkich odcinkach musisz się liczyć ze spalaniem na poziomie 10 litrów przy silniku 1.6. Poza tym A4 za 5 tysięcy mogą wymagać inwestycji w zawieszenie.
Zikmu napisał(a):1.6 stanowczo mi wystarczy, poruszam się głównie po mieście, na odcinkach max 10km.
uwierz, że nie tym bardziej jak będzie Ci dane przejechać się 1,8 Niektórzy akceptują kiepskie osiągi ale nie da się wtedy ogarnąć, dlaczego on tyle pali jak nie jedzie
Ja też jestem za 406 tym bardziej, że zawieszenie będzie tańsze
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Toyota Arizona Proving Ground (TAPG) - tor testowy Toyoty w USA Przez 300 dni w roku świeci tu słońce. W sierpniu średnia temperatura osiąga 41°C, lecz i upały 48°C nie są rzadkością. Przez kilkanaście najchłodniejszych dni w roku termometr wskazuje 12 stopni powyżej zera. W rozgrzanym ...
Za 5 tysięcy trzeba bardziej się skupić na stanie auta niż na modelu. Skąd jesteś? Możesz podrzucić jakieś konkretne auta, które masz na oku w okolicy lub sami coś poszukamy.
uwierz nie wystarczy jechałem a4 b5 1.6, w której po wciśnięciu do dechy przy 80km/h na czwórce nie wydarzyło się kompletnie nic, jedynie minimalnie wzrosły obroty ktoś powie, że jechałem złomem. Ok, ale za 5k będzie to normą
Tutaj masz ciekawą ofertę [link do oferty na Olx wygasł] silnik po remoncie,sporo części wymienionych,jest klima a jak nie chcesz gazu to zawsze go można wyciągnać.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.