Witam wszystkich !!! Mam problem w moim audi. Na włączonym silniku jak dam trochę głośniej audio to wywala mi głośniki nagle przestają grać muszę w tedy muszę ściszyć i włączyć ponownie . Na zgaszonym silniku mogę podgłaśniać ile jest skali w radiu . Dodam jeszcze że mam nieoryginalne radio. Z góry dzięki
Starszy kierowca nie znaczy gorszy Czy wiek kierowcy pozwala określić jego zdolność do prowadzenia pojazdu? Z badań wynika, że dużo większe znaczenie ma stan zdrowia danej osoby. Bardzo ważne są regularne kontrolne wizyty u lekarza, ponieważ niektórzy ...
Nyck de Vries dołącza do TOYOTA GAZOO Racing Holender Nyck de Vries będzie nowym zawodnikiem TOYOTA GAZOO Racing. 25-latek będzie pełnił rolę kierowcy testowego i rezerwowego w zespole startującym w mistrzostwach świata w wyścigach długodystansowych (FIA WEC) do końca ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.