Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
saygon84 napisał(a):Troche przeszkadza mi ze facet pisze wprost o malowanych drzwiach
saygon84 napisał(a):lepiej sprowadzone czy juz zarejestrowane brac?
gdyby mi dal gwarancje, ze ma tyle ile ma to moze i bym sie skusil
PanMaciej napisał(a):Poza tym, prawie 8k za 17 letni samochód...
Magda93 napisał(a):Dobre auto będzie trzymać cenę.
szybki napisał(a):Prawda jest taka że wydając 7-9k na a4 możesz pożegnać się z kasą i do tego trzeba się modlić żeby sprawnie jeździł bo jak nie to następna kaska pójdzie w błoto.
Magda93 napisał(a):Dobre auto będzie trzymać cenę. Nie mówię o złomach, tylko o porządnych A4
Magda93 napisał(a):Zapomniałeś o1,8T . I tylko mi nie mów że one nie trzymają ceny. Nie wspominając o QUATRO.
Co do zwykłych 1,8 też się mylisz.
Ja nie jestem w stanie powiedzieć jakie miałeś te audice. Bo jak były to jakieś ulepy czy jakieś inne problemy to się nie dziwię że nie było odzewu tyle czasu.
To że ty podasz pojemność i rocznik , to mi nic nie mówi w jakim stanie były te twoje, ani jak bogate miały wyposażenie.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI