Audi A4 b5 , Passat B5 , Audi a3 , Mercedes w202 Który ?

Który najlepszy ?

Ankieta zakończyła się 13 Paź 2013, 21:12

Mercedes w202
0
Brak głosów
Audi a4 b5
0
Brak głosów
Audi a3
3
100%
Passat b5
0
Brak głosów
Razem głosów : 3

11 Paź 2013, 21:12

Witam jak w temacie który z wymienionych samochodów najlepszy i dlaczego ? Jaki silnik polecacie jaki rocznik i na co zwracać uwagę przy zakupie samochodu . Niedługo zamierzam kupić swój pierwszy samochód budżet do 10 000 . Zależy mi na tym żeby był jak najmniej wadliwy części żeby były w miarę tanie i żeby nie palił za dużo na moc silnika zwracam mniejsze znaczenie i oczywiście wygodny . Jeżeli nie te samochody to jaki do 10 000 . Napewno ma być marki : Mercedes , Audi , Volkswagen , ew bmw nic innego ;)
JasioN18
Obserwowany

Auto: Nie mam

11 Paź 2013, 22:01

Moim zdaniem w tym zastawie najlepsze będzie A3,

Passaty królowie giełdy każdy kręcony i bity. Poza tym ich zawieszenie jest drogie w naprawie. Za porządny okaz trzeba dać z 13 tysięcy.

A4 ma wielo-wahacz czyli zapewnia komfort jak na audi ale wymaga drogich kosztów napraw. Ale auto naprawdę wygodne. I moim zdaniem gdyby nie to zawieszenie było by idealne.

A3 ma zwykłe zawieszenie tańsze w naprawie. Poza tym jak na audi przystało wygodne.

Mercedes ma tylni napęd do driftu dobry ale jak przyjdzie zima i lud to będziesz miał problemy.

Z innych aut mogę polecić Seata Cordobę 1 Fl co prawda nie z markowych aut królujących na drogach ale warte chociaż by obejrzenia.
mati931
Nowicjusz

Auto: rower