Audi A4 B5 - zdjęcie rejestracji

29 Lip 2019, 23:42

Cześć, mam pytanie ponieważ ostatnio parkując pod domem w lusterku zauważyłem jak grupa chlopaczkow podchodzi i robi zdjęcie mojej rejestracji i odeszli dalej za blok. Było to po północy dodam także ze auto źle nie było zaparkowane i nikogo nie zarysowalem bo tylko taki powód mi przyszedł do głowy odnośnie tej dziwnej akcji i pytanie czy ktoś się z czymś takim spotkał i czy jest się co martwić. Może nie jest to jakieś auto z wysokiej półki ale wolę go w stanie nienaruszonym przez osoby trzecie. Z góry dzięki za podpowiedzi
Eliza123
Nowicjusz

30 Lip 2019, 08:18

Eliza123 napisał(a):w lusterku zauważyłem jak grupa chlopaczkow podchodzi i robi zdjęcie mojej rejestracji i odeszli dalej za blok
Sytuacja dziwna bo po co komu numer rejestracji? Jak byś źle zaparkował to samo zdjęcie rejestracji nic nie da (bo musi być widać cały samochód) ale to już wykluczyłeś. Może chcieli zobaczyć jak wygląda zdjęcie takiej rejestracji w nocy kiedy podczas używania flesza białe tło odbija światło? Zrobili to od tak sobie bez żadnego celu, a może komuś chcą przekazać te numery bo chcą coś ukraść z samochodu np. felgi lub jakieś inne rzeczy. Generalnie ciężko tu odpowiedzieć jednoznacznie, a może nie robili zdjęcia rejestracji tylko zdjęcie sobie bo kamerę miał w telefonie włączoną przednią a nie tylną?
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Dobry akumulator prosto z półki
    Nie zawsze to co stoi na sklepowej półce jest tym czym naprawdę powinno być. Akumulator jest na tyle specyficznym produktem, iż wraz z upływem czasu może utracić część swoich właściwości. Niestety, dość często zdarza ...