AUDI A4 B6 czy A6 B5 do 20.000zł

06 Maj 2017, 18:57

No i tak do hejtowania i wymądrzania się każdy mądry i pierwszy jest ale jak już wstawiłęm by coś doradzić to nagle cisza, hahahah no nieźle się bawi na forum widze
RICZII
Nowicjusz

Prawo jazdy: 27 05 2017
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Nie mam

06 Maj 2017, 19:06

RICZI
Nie podskakuj gówniarzu, bo napaliłeś się na kałdi i pozujesz na niewiadomo kogo. Wykupić moje życie chce, a na sprzęgło nie stać. :lol:
Swoją wypowiedzią tylko potwierdziłeś upośledzenie motoryzacyjne - kup sobie Matiza to się nauczysz szacunku.

1. Musisz zrobić rozrząd, wymienic olej, płyny, filtry - nie dla Ciebie
2. Musisz zrobić rozrząd, wymienic olej, płyny, filtry - nie dla Ciebie
3. Musisz zrobić rozrząd, wymienic olej, płyny, filtry - nie dla Ciebie

P.S.
Nie pasuje Ci forum to wypad.
mike - banik na mój wniosek i zamknięcie
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

06 Maj 2017, 20:04

dzida napisał(a):mike - banik na mój wniosek i zamknięcie
oddalam, daje mu ostatnią szansę :ok:
RICZII napisał(a):No i tak do hejtowania i wymądrzania się każdy mądry i pierwszy jest ale jak już wstawiłęm by coś doradzić to nagle cisza, hahahah no nieźle się bawi na forum widze
to nie czat towarzyski, gdzie odpowiadają Ci po kilku sekundach. No i jak widzisz za bycie chamem się płaci.

Auta z linków bym odpuścił, bo raz, że biedne wersje, dwa - jedna z kiepskim silnikiem, trzy - perełki od handlarzy
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

06 Maj 2017, 21:19

To jak coś znaleźć na internecie wśród tych ogłoszeń by nie było "perełką" od handlarzy bo chyba nie każdy handlarz przekręca licznik, sprzedaje bite jako bezwypadkowe itd.
RICZII
Nowicjusz

Prawo jazdy: 27 05 2017
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Nie mam

06 Maj 2017, 21:27

Ja wyznaję taką zasadę: auto jest blisko (max. 50km od Twojego miejsca zamieszkania) i na zdjęciach nie wygląda źle = można podjechać i zobaczyć. Poszukaj najpierw aut z Twojej okolicy, najlepiej z prywatnych rąk.
Ossy
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 07 01 2010
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo S60
Silnik: 2.4T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2002

07 Maj 2017, 11:11

WRAY napisał(a):P.S. no niestety, ale na forum można wyczytać masę fajnych i przydatnych informacji, ale pojawiają się też wypowiedzi "znawców", którzy nawet sami nie wymieniają oleju w samochodzie, tylko wszystko "u mechanika", a potem powielają bajki o superoszczędnych i szybkich wolnossących benzynach, a diesle to be.

Muszę Cię zmartwić szydzisz z znawców a sam powielasz głupoty gdzieś zasłyszane... więc napiszę Ci tak ogólnikowo.
Twoja teoria normalności i taniości diesla została już dawno obalona przez ludzi którzy zajmują się zawodowo motoryzacją. Nie będę Ci mówił dokładnie datami ale już w czasach kiedy ON była tańsza widziałem zestawienia wielu aut w porównani on vs pb i praktycznie we wszystkich wypadkach ON zwracało się po przekroczeniu minimum 30-40tyś.km. rocznie. Co ciekawe nasz uwielbiane tdi wypadało jeszcze gorzej bo trzeba był przejechać znacznie więcej.
I tu mówimy o czasach starych a teraz ceny ropy są jeszcze mniej atrakcyjne bo równe benzynie a diesle coraz bardziej wymagające więc ON wychodzi jeszcze gorzej.

No i pewnie napiszesz Józek jeździ Edek też :D a tymczasem są firmy mające konkretne floty aut które już w osobówkach w 100% zrezygnowały z diesli...
Pewnie wszyscy się mylą... :D
Celowo pominąłem aspekty techniczne pracy diesla i benzyny bo też diesel wychodzi delikatnie mówiąc kiepsko na krótkich odcinkach jazdy.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Testy wodorowej Toyoty Mirai w Chinach
    Toyota rozpocznie testy wodorowego sedana Mirai w Chinach. Firma sprawdzi możliwości adaptacji tej technologii w Państwie Środka. Jednocześnie japońska firma zadeklarowała, że wybuduje stację tankowania wodoru w swoim chińskim ...
    Premiera modelu 3008DKR MAXI
    Peugeot Sport, zespół mający na swoim koncie dwa niedawne zwycięstwa w edycjach 2016 i 2017 legendarnego Rajdu Dakar (edycja tegoroczna odbyła się w styczniu w Ameryce Południowej), przedstawia samochód, który ...