Witajcie Chcę kupić samochód do 25 tys i zastanawiam się nad tymi dwoma modelami. Powiedzcie jaki według was jest lepszy , jezeli chodzi o utrzymanie, komfort, spalanie i jaki najlepiej wybrać silnik ? Audi A4 b6 pewnie w Dieslu 1,9 TDI słyszałem, że mało pali koło 5l a BMW to nie wiem.. Licze na wasze podpowiedzi i na co uważać Cześć!
To 6 to tak minimum w trasie Ja bym był za e46 -benzynka,tylni naped, wygoda też niezła... tylko już trzeba liczyć się z wiekszym spalaniem bo chodzi o benzyne tak? bo 320d slyszy się że korba lubi wyjść bokiem
Ja bym wolał audi,bardziej mi sie ten samochód podoba,ale jakiegos super komfortu zwłaszcza z tyłu niemasz sie co spodziewac ani w jednym ani w drugim W audi standardowo z diesli polecam 1.9 z benz 1.8 T
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Off-roadowe Toyoty dla niderlandzkiej policji Toyota podpisała umowę z Policją Narodową w Niderlandach na dostarczenie floty nowych samochodów terenowych. Do służby w policji zostały wybrane Toyota Hilux i Toyota Land Cruiser. Zdecydowały o tym ich możliwości ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.