kkamykk napisał(a):Nie wiem dlaczego piszesz, że tylko w Audi trzeba dbać o przełącznik świateł, skoro równie dobrze w W203 (na przykład) też wyciera się plastik w okół przełącznika świateł .
Ponadto nie wiem co ma na celu dyskusja tego typu, skoro nie potrafisz powiedzieć jaki przebieg miało to Audi z którego rzekomo pochodzi ten przełącznik świateł oraz przełączniki szyb
P.S.
Co powiesz na to kolego fygfy?
Ja nie piszę że w audi trzeba dbać ale to audi pokazało swoją jakość najwyrażniej. Tak samo Mercedes jak i Bmw w dzisiejszych czasach to juz nie jest ta jakość co kiedyś. Ale w zadnym mercu czy bmw nie widzialem tak rażącej tandety jak w audi. Jeżeli uważaja sie za klase premium to niech jej chociaz postarają sie dorównać! Jak można wstawiać pomalowane plastiki? Tym pokazali że to tylko twór Vw.
I co najważniejsze pokazałes kierownice która jest najbardziej używaną częscia wnętrza auta i to normalne ze sie sciera! Ile razy dotykasz przełącznika swiatel? bo w audi wygląda to tak jak by ktoś to robił razem ze zmianą biegu!
I nadal nie rozumiem co ma przebieg do przełacznika swiatel i otwierania szyb!