Okej. Nie będę pisał posta pod postem. A sprawnych też nie ignoruje choć jak dobrze się trafi to uszkodzony może wyjść taniej To jak możesz daj kilka ogłoszeń sprawnych i uszkodzonych.
Może Subaru Tribeca B9 ? Na mojej liście najładniejszych aut wszech czasów zajmuje II miejsce [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] A tu uszkodzone: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Ten drugi raczej się nie nadaje.
Carrera Panamericana – wyścig, który wpłynął na historię motoryzacji Uroczyste otwarcia nowych dróg kojarzą nam się głównie z politykami w ciemnych garniturach i ich pompatycznymi przemowami. Ale w latach 50. ubiegłego wieku Meksykanie mieli na to nieco inny pogląd. Stawiali ...
Słuchajcie.Jestem u sprzedawcy i pilnie potrzebna rada. Mam 3 auta do kupienia Audi o którym wspomniałem w temacie. Audi A6 2.7 TDI 2008r TAXI I Mercedes po dachowaniu. Jeszcze ten powodziowy Volkswagen ale napewno nie kupie. Obliczyłem koszty naprawy wraz z kosztem kupna auta. Audi A4- 41000zł nie ukrywa żadnych wad z przed wypadku bez kosztów malowania z kosztami wymiany silnika na lepszy 1.9 TDI [Auto 20000zł Audi A6- sprawne ale malowanie i podmiana silnika to łączny koszt 34 000zł. [Auto 25k] Mercedes jeździ ale wymiana wszystkich części karoserii, szyb i zawieszenia jest konieczne. Wliczyłem koszty malowania. Razem to 70k a auto kosztowało 35k. Ktoś tu miał racje że przywrócenie do stanu sprzed dachowania to 2 tyle wartości auta. Doradźcie szybko
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.