Audi A4 B8 2015 - sprawdzone po VINie i wyszło malowane

18 Kwi 2021, 03:30

Kupilam audi. Szukalam po nr VIN i nic złego nie znalazłam. Wkurw......mnie jednak to,ze dach progi i maska byly malowane,sprawdzone miernikiem-zderzak przedni byl klejony. Gdzie mam szukac informacjii jakichkolwiek,bo oficjalnie po samym vinie -lipa
Joanna17
Obserwowany

19 Kwi 2021, 08:34

W przypadku takiego sprawdzenia nie wyjdą ci skody naprawiane poza autoryzowanym serwisem. Dlatego kupując samochód trzeba go osbiście sprawdzić i tu jeżeli chodzi o lakier warto przemierzyć dokładnie miernikiem do lakieru.

Jakie tam wyszły wartości na tych elementach bo być może były tylko one odświeżane?

Zderzak mógł być pęknięty od jakiejś niewielkiej kolizji lub manewrów na parkingu.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

W gąszczu znaków drogowych - interpretacja przepisów
    Każdy kierowca jest zobligowany, aby stosować się do znaków drogowych. To bardzo ważny element ruchu drogowego, który z wielu przyczyn może być lekceważony i niezauważany przez kierowców. Za niezastosowanie ...
    Hybrydowy Yaris hatchback
    Wraz z premierą Yarisa czwartej generacji rozpoczyna się nowa epoka dla tego modelu. Nowy hatchback to na tle poprzednich generacji prawdziwa rewolucja. Jednocześnie jednak świetnie się wpisuje w historię miejskiej Toyoty. ...