Ossy napisał(a):Dębica Frigo są dobre na śniegu (tylko i wyłącznie), więc jeśli ktoś jeździ po nieodśnieżonych drogach to bym polecił.
Taki jest ich cel.. w zimę jeździ sie po śniegu, a które opony są dobre na lód ?
Przyznaje opony nie powalają na kolana jeśli chcecie porównywać marki opon.
Nie chińskie opony tylko tajwańskie - doczytajcie proszę chociaż trochę. Opinie jedne z wielu.. prosze na tacy:
[link do Oponeo wygasł]Co do oryginalności przebiegu, reki sobie nie dam uciąć, posiadam książki serwisowe oraz wyciąg z systemu audi i potwierdza się. A to ze zmieniane przy takim przebiegu to chyba normalnie i chyba dobrze ze człowiek zmienia, dużo części które zmieniałem miały datę produkcji 1996 wiec jak by przejechały 300 tys to wtedy było by cacy ? No kaman..
Inspekcja z zdjec jest najlepsza... przyznaje sie ze maska posiada inny odcień i drzwi i nie wykluczam ze mial jakas przychode, ale od razu ulep ? Wyrocznia
Koniu i Ossy podajcie jakie majcie opony ?
I pózniej ludzie dziwia sie ze oszukuja inni podczas sprzedazy.. to lepiej jak skrece licznik na 180 tys km i wymienie pomalowane elementy ? Aj.. az strach szukać nowego uzywanego samochodu
Nie odbierajcie mnie proszę o jakiś podjazd do ludzi tylko dawno już samochodu nie sprzedawałem i szczerość jeszcze bije ze mnie