Audi a4 - emblemat z odwróconą czwórką?

13 Cze 2008, 13:59

Witam. Dziś mam nietypowe pytanie, ale dział chyba odpowiedni wybrałem :)
Kolega ma audi a4, rocznik 1997. Z tyłu samochodu ma symbol "a 4", jednak czwórka jest w nim odwrócona (jak w lustrze). Z początku myślałem, że sam tak ją przykleił, ale mówił, że podobno były takie modele z odwróconą czwórką. Czy ktoś wie może coś pewnego o tym ciekawym oznaczeniu?
pozdrowienia dla wszystkich użytkowników dróg :)
kubik
Początkujący

19 Cze 2008, 12:07

coś mi się wydaje... że czegoś takiego nie ma:), może jakaś wada samochodu... albo sam przerzucił, żeby poszpanować:D odróżnić jedno auto od drugiego:)
Pozdrawiam!
mistiq
Nowicjusz

Miejscowość: Katowice

19 Cze 2008, 13:33

hehe ciekawe :) ja tam nigdy nie słyszałem o takim modelu "a czwórki" :D ale zostawiłbym :) fajny oryginalny pomysł :D
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

19 Cze 2008, 18:00

ja widziałem taki emblemat poszukaj w sklepie tuningowym albo na allegro na pewno znajdziesz
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    [D] Accord VI 2,0 / 406 2,0 / 75 2,0 / Passat B5 1,8T
    Podstawowe kryteria zestawienia: - sedan segmentu D - silnik benzynowy do 2l - manualna skrzynia biegów - modele z ok. 2000r. Wytypowane modele do zestawienia: - Honda Accord VI 2,0 - 147KM - Peugeot 406 2,0 - 136KM ...