Audi a4 Komputer pokładowy !!

16 Wrz 2006, 20:54

Mam problem z komputerem pokładowym w Audi a4(rocznik1998). Dokładniej mówiąc słabo wyswietla. Najdziwiniejsze jest to, że jak jest zimno w aucie wyświetlacz jest jeszcze czytelny, ale jak tylko zrobi sie w aucie cieplej, na wyświetlaczu nic nie widać. Co z tym zrobic??
Ostatnio edytowany przez Picux, 26 Lip 2010, 16:31, edytowano w sumie 1 raz
Właściciel AUDI A4
Picux
Nowicjusz

Miejscowość: Bartoszyce

16 Wrz 2006, 21:13

niestety trzeba wyciągać licznik i rozbierać go(a nie jest to najprostrza sprawa).moja sugestja: udaj się do kogoś kto zajmuje się licznikami,bo nieumiejętne ściąganie wskazówek wiąże się z uszkodzeniem silniczków krokowych.
pozdro 8)
Nie ma głupich pytań tylko są głupie odpowiedzi
grzestv
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Warszawy
Auto: nie mam

16 Wrz 2006, 21:59

ok dzięki; chyba będę musiał udać się do kogoś kto się na tym zna bo dla mnie to troszeczkę skomplikowane urządzenie :mrgreen:
Właściciel AUDI A4
Picux
Nowicjusz

Miejscowość: Bartoszyce

18 Cze 2007, 19:30

Naprawiam braki wyświetlania informacji na wyświetlaczach w samochodowych deskach rozdzielczych. Szczecin

Proponuję odpowiadać na pytania i nie wstawiać reklamy!
ADMIN
Naprawiam braki wyświetlania informacji na wyświetlaczach w samochodowych deskach rozdzielczych.
MikeKenjiS
Nowicjusz

Miejscowość: Szczecin

26 Maj 2010, 15:24

Witam mam problem z komputerem mianowicie caly czasz wyswietla mi sie ikona km/h zakreslone w kulku i razy dwa ale to po przekroczenu 70 km/h była tez opcja z 1 ale jakos ja wyłączylem a tej nie da rady. samochod ktory posiadam to audi a6. sorrki ze moze inny dzial ale jestem tu nowy. z gory dzieki za pomoc
dziadek725
Nowicjusz

Miejscowość: Dębno
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Maksymalna sprawność i osiągi w hybrydowym BMW 3
    Całkowicie elektryczny tryb jazdy dostępny do prędkości 75 km/h. Tryb jazdy wybiegiem z wyłączonym silnikiem spalinowym może być aktywowany do prędkości 160 km/h. Funkcja start-stop w wersji hybrydowej, przy klimatyzacji ...