witam koledzy mam taki problem ze instalacja cng przelaca sie co kilka minut na benzyne po ponownym przelaczeniu na gaz po kilku minutach znowu przelacza sie na benzyne i tak w kolko a zatankowalem pelen zbiornik gazu i nie mam pojeciem co jest tego problemem prosze o pomoc
zywy napisał(a):Wydaje mi sie, ze ciężko będzie z odpowiedzią na to pytanie na tym forum, z takiego powodu iz bardzo mało firm w Polsce zajmuje się montażem CNG.
problem rozwiazany wystarczylo wyregulowac,co zrobilem sw koncu sam bo jak jezdzilem po wawie to kilku gazownikow nie mialo programu zeby podlaczyc sie pod komuter od gazu
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Kupno nowych opon. Wybór sercem czy rozumem? Dobre ogumienie to takie, które dzięki swoim parametrom umożliwia właściwe prowadzenie pojazdu oraz zapewnia skróconą drogę hamowania. Jak poznać takie produkty planując jego zakup? Czego unikać? Na co zwrócić ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.