witam koledzy mam taki problem ze instalacja cng przelaca sie co kilka minut na benzyne po ponownym przelaczeniu na gaz po kilku minutach znowu przelacza sie na benzyne i tak w kolko a zatankowalem pelen zbiornik gazu i nie mam pojeciem co jest tego problemem prosze o pomoc
zywy napisał(a):Wydaje mi sie, ze ciężko będzie z odpowiedzią na to pytanie na tym forum, z takiego powodu iz bardzo mało firm w Polsce zajmuje się montażem CNG.
problem rozwiazany wystarczylo wyregulowac,co zrobilem sw koncu sam bo jak jezdzilem po wawie to kilku gazownikow nie mialo programu zeby podlaczyc sie pod komuter od gazu
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Wideorejestrator – 5 powodów, dla których musisz go mieć Bezpieczeństwo na drodze to podstawa. Czasem jednak wystarczy chwila nieuwagi innego uczestnika ruchu, aby doszło do stłuczki. W takich sytuacjach może się zdarzyć, że trudno będzie dowieść, kto tak naprawdę okazał się sprawcą ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.