Audi A4 quattro 2.5 TDI S-Line uszkodzone kupic czy nie kupi

12 Paź 2008, 14:48

witam znalazlem fajne auto w niemczech... mianowicie Audi A4 quattro 2.5 TDI S-Line jest lekko uszkodzone z tego co wiem to obie poduszki wystrzelily a silnik jest ok.... czy warto kupic to auto i wsadzic kase w naprawe czy poprostu poszukac sobie innego podam linka na wszelki wypadek
[link do mobile.de wygasł]
prosilbym o fachowa rade....
dzieki wielkie
pozdrawiam[/url]
wojass
wojass24
Nowicjusz

Miejscowość: wroclaw

12 Paź 2008, 17:46

Najprościej zrobić sobie szybka kalkulacje ile będzie ciebie kosztowało sprowadzenie tego samochodu, koszty części i naprawy i porównanie z tym za ile możesz kupić takie auto u nas w kraju. Z tego co widziałem to taki samochód w tym wyposażeniu s-line z 2002r można kupić u nas za 42tyś zł do negocjacji zarejestrowany. Z tego co piszesz poduszki wystrzelone więc szykuje się zakup nowej deski rozdzielczej z poduszkami, sensorem, nie zapominać też o napinaczach które pewnie też wystrzeliły to koszt ok 4tyś zł. Do tego troche części blacharskich plus robocizna. W sumie może czy się to będzie opłacało to sam sobie jeszcze policz i zastanów czy dla oszczędności 2tyś zł warto robić sobie tyle zachodu a później mieć auto powypadkowe. Według mnie lepiej poczekać i poszukać lepszej okazji.
pirlo333
Początkujący

12 Paź 2008, 22:09

no wlasnie sie dowiedzialem zee jeszcze to auto ma do wymiany sprzeglo i chlodnice tkaze chyba tak jak mowisz lepiej bedzie poczekac na nowa okazje
chociaz nie wiem... dziwnie mniekorci do tego auta... no i powiedzialem typowi ze to jest duzo za duzo iii zaproponowalem, ze podam mu sowja cene tylko jeszcze nie iwem jaka mu podac.... ????? pomozcie
wojass
wojass24
Nowicjusz

Miejscowość: wroclaw
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Yaris GRMN - sportowy wydech
    Obecność miejskiego hatchbacka wśród supersamochodów nie jest przypadkowa. Toyota Yaris GRMN nie jest zwykłym autem do jazdy między pracą, centrum handlowym, a osiedlem. Chyba, że po drodze przejeżdżamy przez ...