AUDI A4 W Jakim transmiterze FM MP3 można przewijać piosenki

05 Gru 2010, 19:49

Witam całe forum https://www.forumsamochodowe.pl. Proszę o pomoc jaki transmiter kupić szukam takiego w którym można przewijać nagrania do połowy np mam nagranie 10 min to chce szybko przewinąć do 5 min. W necie wyczytałem że były takie transmitery tylko ciężko je znaleść na allegro chyba nie ma takich, proszę o pomoc gdzie mogę kupić taki transmiter z funkcją przewijania pozdrawiam i proszę i pomoc .

TRANSMITERY NA ALLEGRO -> [link do oferty na Allegro wygasł] NIE MOGĘ ZNALEŚĆ :/

W TYM TRANSMITERZE MOŻNA PRZEWIJAĆ http://www.techfresh.net/satechi-sound- ... er-player/ TYLKO NIE MA NIGDZIE GO DO KUPIENIA RAZ BYŁ W Media Markt a teraz NIE MOGĘ ZNALEŚĆ CZEGOŚ W TYM STYLU ŻE WYŚWIETLA TYTUŁY I PRZEWIJA
BARDZO DZIĘKUJE ZA KAŻDĄ POMOC
mateogd
Nowicjusz

Miejscowość: Gdańsk

05 Gru 2010, 22:56

[link do oferty na Allegro wygasł]

kupiłem ten od tego sprzedawcy miesiąc temu i jestem mile zaskoczony bo za 12 zł nie spodziewałem sie rewelacji a rewelacja właśnie jest, nie jestem audiofilem ale jakosc dźwięku jest kilkukrotnie razy lepsza niż zwykłe radio, używam na częstotliwości 87.6 nie ma żadnych zakłoceń na dołkach ani w mieście, jest equalizer (kilka trybów) a na dodatek te twoje przewijanie piosenki
krótko mówiąc polecam
Sikora95
Początkujący

Auto: Nie mam

06 Gru 2010, 22:08

Możesz podać linka z allegro jaki posiadasz transmiter z funkcją przewijania to odrazu go kupię ;) WIELKIE DZIĘKI POZDRO :)
mateogd
Nowicjusz

Miejscowość: Gdańsk

22 Lip 2011, 14:23

Mam pytanie,można słuchać mp3 na transmiterze przy wyłączonym radiu?
Mam nawigacje z radiem ale jest zepsuta,kupiłem dziś transmiter i działa tylko nic nie słychać,chyba ze podłącze słuchawki to wtedy tak.
dawid23
Obserwowany

Auto: audi
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Lexus NX - najpopularniejszy SUV Lexusa w Polsce
    Zaprezentowany w 2014 roku model NX stanowi 40 proc. całkowitej sprzedaży japońskiej marki. Ma 4 640 mm długości i 1 645 mm wysokości. Pod maską może pracować jeden z dwóch napędów. Pierwszy to hybryda z 2,5-litrowym ...