Audi a4 za peugeot 406

05 Gru 2015, 13:08

Kiedyś własnie sporo się naczytałem o tym aucie i nie jest tak kolorowo no chyba że autor tematu jest pewny tego egzemplarza to może zaryzykować.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

05 Gru 2015, 14:13

FrostEvil napisał(a):Pewnie tak. Jutro moze uda mi sie spotkac z kupcem jak za 3,8 wezmie to bedzie ok. Wujek sprzeda mi xantie po promocyjnej cenie z gazem i mysle, ze bede w miare zadowolony

Powiedz mi tak szczerze czemu się nie chcesz posłuchać ???
Czy chodzi Ci o to że fan boje grupy wieśwagen dołożyli Ci do przygody z ałdi???
Jak tak to przepraszam :)

Miałeś powiedziane sprzedaj kasztana za tyle ile ktoś Ci da, kup sobie coś na co Cię stać i dozbieraj kasę na następny bardziej przemyślany zakup.

Jak kupisz dziadka w stylu micra/starlet/e10/civic/almera to są szanse że pojeździsz i sprzedaż samochód bez wielkiej straty a jak kupisz Xsantię to już po niej zostanie Ci na hulajnogę i to używaną :mrgreen:
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Typ: Sport/Coupe

05 Gru 2015, 14:31

Sprowadzana byla z zagranicy 10 lat temu jak nie wiecej, teraz wujek znowu citroena kupil za 20k a Xantia stoi, sprzedalby mi pewnie za grosze
FrostEvil
Początkujący

Prawo jazdy: 07 09 2014
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: Golf II

05 Gru 2015, 15:11

Szybki, generalnie z Tobą się zgadzam. Nurtuje mnie jedna kwestia. Co sądzisz o mocnym rdzewieniu japończyków pokroju: micra/starlet/e10/civic/almera?
BrutusM
Początkujący

Auto: Japonia
Skrzynia biegów: Manualna

05 Gru 2015, 15:53

Jeśli zgodzi się to sprzedam za 3800 i kupię coś z gazem, chodzi mi głównie o dojazd do szkoły i oszczędne auto, jeszcze nie wiem co kupie, w wakacje najprawdopodobniej wyjeżdżam za granicę więc po powrocie jak dobrze pójdzie to sprzedam to co kupię teraz ( albo audice jeśli się jej nie pozbędę) i kupię coś innego.
FrostEvil
Początkujący

05 Gru 2015, 16:19

BrutusM napisał(a):Nurtuje mnie jedna kwestia. Co sądzisz o mocnym rdzewieniu japończyków pokroju: micra/starlet/e10/civic/almera?

Nie można powiedzieć ogólnie że auta z Japoni rdzewieją wszystkie tak samo tylko poszczególne marki rdzewieją mniej lub bardziej i tak nissan mocno rdzewieje z małymi wyjątkami, Hanka/Mitsu rdzewieją ale troszku mniej niż nissan, Tojka mało rdzewieje chociaż wystarczy drobne uszkodzenie żeby się przerodziło w konkretne ognisko rdzy a lexus praktycznie wcale.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Typ: Sport/Coupe
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mercedes Klasy G
    Luksusowy Mercedes Klasy G także ma wojskowe korzenie. Prace nad niemiecką terenówką rozpoczęto w 1972 roku. Początkowo samochód trafił między innymi do armii Niemiec, Szwajcarii, Argentyny oraz Iranu. Dostępna ...

05 Gru 2015, 16:33

Jak dobrze trafisz to znajdziesz coś z lpg co ma opłaty do wakacji więc byś spokojnie przelatał.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

05 Gru 2015, 23:05

Na to licze, i mam nadzieje, ze mi pomozecie ;)
FrostEvil
Początkujący

05 Gru 2015, 23:12

Tylko tym razem posłuchaj się nas a nie kolegów ze szkoły :)
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

06 Gru 2015, 13:15

Audik sprzedany?
BrutusM
Początkujący

06 Gru 2015, 13:20

Był, obejrzał, powiedział, że da znać we wtorek, bo i tak pieniądze będzie miał w środę i w czwartek przyjechałby jak się zdecyduje, żonie się chyba podobało on coś tam majaczył więc nie wiem co będzie jak sprzeda się to będziemy coś szukać a jak nie to czekamy dalej na zbawienie ;) za taką cenę powinien wziąć
FrostEvil
Początkujący

06 Gru 2015, 14:15

A może pojeżdzij po komisach w okolicy i może coś się trafi na zamianę? Fakt że idealne też nie będą ale coś się trafi co jeszcze pojeżdzi ewentualnie popytaj czy ktoś by nie kupił i za ile.
Barol
Awatar użytkownika

06 Gru 2015, 14:23

Poczekam do czwartu może pójdzie
FrostEvil
Początkujący

06 Gru 2015, 16:29

A moim zdaniem popraw ogłoszenie, popatrz jakie fotki robią handlarze. Nie rób zdjęć na podwórku, a w tle wychodek, szopa (sorry, bez obrazy) ale to bardziej odpycha. Tym bardziej przy tak "luksusowej" dla Januszuf marce jaką jest Audi.
Zrób porządnie ogłoszenie od A do Z. Wystaw na OLX i otomoto. Pójdzie.
BrutusM
Początkujący

06 Gru 2015, 18:12

wezmę to pod uwagę jak ten Janusz dzisiejszy nie weźmie ;)
FrostEvil
Początkujący