REKLAMA
Niestety sprzedać się nie udało, bo Szanowny Pan Janusz znalazł audi a4 1.8 turbo 150km za 3300, spytałem się czego taka cena to powiedział, że fotele do wymiany i lakier wyblakły więc do malowania ale za to "buta ma" i w fotel wciska" i "gumę pali" cytuję dosłownie , powiedziałem mu jedynie, że wyda w nią drugie tyle spokojnie a i tak ogólna cena auta nie wzrośnie W swoim ogłoszeniu zmienię trochę opis na bardziej przyciągający i w sobotę zrobie więcej zdjęć ( ładniejszych) może coś pokombinowałbym z tą pompką paliwową bo samochód na zimnym silniku troche pokręci za nim zapali, coś mam tez z podświetleniem zegarów ponieważ jak włączam światła dzienne zegary przygasają oraz menu nawiewu. Teraz od jakiejś dwóch tygodni nie nie działa mi nawiew z przedniego panelu ( z tych kratek nie wiem jak to nazwać ) tylko ciągle ciepłe/ zimne powietrze leci mi z nawiewu na szybę przednią, ostatni minus to to, że światełko w samochodzie nie zapala się gdy otwieram drzwi.
PS. Napisałem to bo może ktoś z Was zna się na tym i będzie wiedział jak to naprawić, zawsze kosmetyczne sprawy ale niektórzy zwracają na to uwagę. Ja jestem jak to mówią newbie, czyli wkraczam dopiero w te sprawy, no większym - jest to, że obroty falują z 900-1100