Audi A5 8T, BMW 3 E90/E92 - Który z tej dwójki jest mniej problemowy? Interesuje mnie tylko opinia na temat 2.0 TFSI quattro i 3.0 TFSI (272 km) quattro w Audi A5 oraz 325i, 330i w BMW. Wszystkie w automacie. Jakbyście mieli zestawić od najgorszego do najlepszego z wymienionych.
Raziel11 napisał(a):Silnikowo lepiej wypada BMW pod kątem kosztów eksploatacji i utrzymania
O czym myślisz pisząc "lepiej" ? Pytam bo w przypadku wszystkiego co było po okresie przejściowym tu modelowo e46 itd.jest to jeden wielki kibel do dnia dzisiejszego.
Finansowo ogarniecie bolączek Audi będzie moim zdaniem droższe od bolączek BMW
(moje wnioski na podstawie zagłębiania kosztów utrzymania gdy miałem moment w którym rozmyślałem nad zakupem 370z, Audi s5 i serii 3 335i) i tak jak wspomniałem chodzi tylko i kwestie silnikowe, bez psujacywa całej reszty w BMW
Zasada pokonywania zakrętów Zasada pokonywania zakrętów mówi, że w zakręt można wjechać z każdą prędkością, ale nie z każdą wyjechać z niego bezpiecznie. Pokonywanie zakrętów stanowi wyzwanie dla początkujących, ale i doświadczonych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.