Lubicie klimaty Need for Speed'a? NFS Most Wanted na pewno utkwił Wam w pamięci. Mój najnowszy projekt Audi A5 postanowiłem umieścić właśnie w takiej scenerii. Lakier perłowy, lekkie zmiany ospoilerowania. Założenie było proste. Projekt miał być dynamiczny i nawiązywać do kultowego "Poszukiwanego". Piszcie co sądzicie o mojej wizji na A5'tke.
Baza:
Projekt:
Zobaczcie także jak wyglądały prace nad autem:
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
11. zlot Master Truck - Opole 2015 Z wielką radością ogłaszamy, że na tegorocznym zlocie Master Truck, ku wielkiej uciesze zgromadzonej publiczności, wśród wystawionych modeli ciężarówek obecny będzie też fiński "Highway Hero", bowiem swój ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.