18 Lis 2010, 00:43
dzieki. jutro sprawdze czy to kodowanie cos da. jak nie to bede szukal kabla i programu. masz moze jakies namiary gdzie i za ile mniej wiecej mozna kupić??
[ Dodano: 20 Listopad 2010, 22:08 ]
sprawa wygląda nastepująco, szukalem roznych sposobów kodowania az jeden zmodyfikowałem czyli wlozylem kluczyk do stacyjki na załączonym zaplonie trzymając zamykanie na kluczyku nacisnąlem 3krotnie otwieranie po okolo 1 sek. pozniej puscilem guziki i odpalilem silnik. to zakodowało kluczyk. w trakcie 3krotnego naciskania sydnał swietlny mrugnąl 3razy. a co do wariowania centralnego to 4 dni jezdziłem z ogrzewaniem na nogi ustawionym na 26 stopni. mi to pomogło.w wolnej chwili podjade na kompa i skasuje błeby jakie tam beda. dzieki za pomoc.
[ Dodano: 26 Grudzień 2010, 20:07 ]
Sprawa wyglada tak iz rozebralem zamek z drzwi kierowcy. okazalo sie ze jedna tasiemka w ukladzie scalonym byla przepalona.maly drucik i lutownnica palcowa i wszystko bez zarzutu juz chodzi. a problem byl taki ze przy mrozie nie otwieral drzwi a jak zagrzalem to puszczal.pozdrowienia
[ Dodano: 26 Grudzień 2010, 20:08 ]
Sprawa wyglada tak iz rozebralem zamek z drzwi kierowcy. okazalo sie ze jedna tasiemka w ukladzie scalonym byla przepalona.maly drucik i lutownnica palcowa i wszystko bez zarzutu juz chodzi. a problem byl taki ze przy mrozie nie otwieral drzwi a jak zagrzalem to puszczal.pozdrowienia