REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Kanonier90 napisał(a):Ja bym na twoim miejscu dał sobie spokój z Lexusem. Może być problem z częściami i serwisem bo nie ma tych aut za wiele. Twój tato to chyba już starszy człowiek i nie będzie przeczesywał forum na necie żeby znaleźć mechanika w razie czego. Druga sprawa jeżeli ktoś mówi, że Lexus GS300 jest 3 lata świetlne przed BMW e39 to raczej nie potrafi zachować przynajmniej minimum obiektywizmu. I za wszelką cenę chce zachwalać swoją opinię. GS300 jjest dosyć fajnym samochodem, ale wątpię by wygrał rywalizację z BMW e39 pod jakimkolwiek względem. W latach produkcji e39 samochód ten był praktycznie najlepszy w swojej klasie świadczą o tym spora liczba nagród jakie spłynęły na producenta m.in: International Engine of the Year, no i świetne rezultaty sprzedaży. Jednak nie wiem czy twojemu ojcu odpowiadało by BMW. Na ten przykład mój tato, stały użytkownik MB lub citroena, uważa BMW za bajeranckie i krzykliweE39 w kombi nie zaoferuje zbyt wielkiego bagażnika w porównaniu z innymi modelami. Jednak nie znajdziesz lepszego prowadzenia w tej klasie. Przyjemność z jazdy jest o wiele lepsza niż w Audi a6 c5
![]()
Przejdź się Volvem V70 i zobaczysz, że to będzie auto dla twojego tatynajlepiej w silniku 2.4 d5