Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Cr71993 napisał(a): Wiem że to będzie wiekowe auto ale jakoś wydaje się ono być autem pancernym.
Cr71993 napisał(a): Wiem że to będzie wiekowe auto ale jakoś wydaje się ono być autem pancernym
Cr71993 napisał(a):Szybki więc które auta są pancerne wg ciebie?
Barol napisał(a): B6 1.6 tylko to nie jedzie
andrewb25 napisał(a):4,2 V8 chyba "pancerniejszy
Kao napisał(a):Auto warte polecenia, duże wygodne części nie drogie i dostaniesz w każdym sklepie
Kao napisał(a):A co ile zmieniasz te zawieszenie? Ile kosztuje zawieszenie z bmw e39? Ile w lexusie GS? Ile będzie kosztowało zrobienie zawiasu w Accordzie? Czemu o tym nikt nie powie? Części porównywalne do innych aut tej klasy awarie wynikające z wieku, często zdarza się ze robisz dziewiczy zawias który postukał po 20 latach i co powiesz mi że to shit? Zgniły Ci drzwi to za 50 zł kupiszkompletne na każdym szrocie w każdym kolorze, tu jest plus dla vaga, kupisz wszystko wszędzie i jak chcesz to tanio bo rynek jest zapchany. Zawsze jest czepialstwo o Alu zawias i co? To tylko tyle? Ilu macie znajomków co to do mechanika starymi vagaki jeżdżą 2 razy w miesiącu bo coś się rozkraczylo? Sam zjeździłem kilka vagow i nie przypominam sobie abym na jakiegoś psioczył, a nie sory raz w a6 musiałem uszczelki wymienić pod deklami i zawieszenie w A4 które padło po 215 tys od nowości. Nie patrz od strony warsztatowej bo tak to nigdy nie dostrzeżesz różnic, vagow jest w Pl pewnie blisko 70% więc jasne jest ze widzi się je częściej à jak jeszcze siedzisz na warsztacie to mówisz łoooo ale to lypa co drugi dzień vag na warsztacie
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI