Audi a6 c6 na pierwszy samochód?

08 Sie 2018, 13:13

Jeździłem 4,2tdi to spalanie jest rewelka. Zejście w mieście po nagrzniu motoru do 11l nie było wyczynem... chociaż potem wyczynem było wysłuchać w aso litani po 100tyś.km. :mrgreen:
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

08 Sie 2018, 14:36

Na a8 za ileś tam lat tez przyjdzie czas :D Patrze tak na tą a6 ponieważ mój ojciec kupił sobie s6 c6 5.2 . Dał za nią 42 tyś za sprzedał potem za 58 tylko ze kupił delikatnie stukniętą z boku. Jeszcze wcześniej miał a6 3.2 również stuknięte po zrobieniu nie miał z samochodem zadnych problemów i jeździł chyba ponad rok czasu. Nie jestem na utrzymaniu rodzicow mam prace zamiast wydawac kase na jakichś imprezach czy cos w tym stylu wole sobie jezdzic fajnym samochodem :ok:
Scooby00
Nowicjusz

08 Sie 2018, 15:31

Policz sobie ile wyjdzie Ci podstawowy serwis takiego A6 2.7.
No i czy masz jakieś konkretne oferty takich A6 do 20 tysięcy lekko uszkodzonych?
Ossy
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 07 01 2010
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo S60
Silnik: 2.4T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2002
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Świeć przykładem i odblaskiem poruszając się po drogach
    Jedną z najważniejszych zasad bezpieczeństwa jest zasada widoczności. Uczestnicy ruchu drogowego powinni zadbać o to, by być widocznym dla innych i sami być jak najlepiej przygotowani do tego, by obserwować drogę i jej otoczenie. ...