REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
W Volvo na pewno słabe są automaty, niezależnie, czy mówimy o S80 czy XC. Ich zaletą jest to, że wiele ludzi nie czuje ich prestiżu i wolą kupić BMW czy Audi, przez co łatwiej trafić na fajny egzemplarz w dobrej ceniepazday napisał(a):Mógłbyś przybliżyć mi z grubsza wady i zalety obu aut ? W sensie Audi A6 i Volvo XC90/S80
dzida napisał(a):Ja bym żadnego nie brał, bo jakoś do mnie nie przemawiają wogóle, szczególnie Audi ale to mój gust. Jak dla mnie Lexus GS, Mercedes E, lub BMW X5
mike1735 napisał(a):Ich zaletą jest to, że wiele ludzi nie czuje ich prestiżu i wolą kupić BMW czy Audi, przez co łatwiej trafić na fajny egzemplarz w dobrej cenie
dokładnie takRom33 napisał(a):Co do "prestiżu" w Volvo jest tak że nie czuje się go oglądając auto na ulicy ale jeżdżąc nim z pewnością kierujący go odczuję zresztą kupujemy samochody dla siebie i to nam mają się podobać a nie innym no chyba że auto ma służyć do innych celów
pazday napisał(a):Lexus GS fajne autko, ale najmniejszy silnik to 3.0, a gazować nie zamierzam, więc też odpada.
Koniu napisał(a):Jakieś 10k?