Audi A6C6/A4B7

04 Mar 2019, 08:37

Cześć wszystkim, w najbliższym czasie planuje zmianę auta, potrzebuje czegoś większego, rocznie robię około 10 000km dlatego szukam auta benzyna/ gaz, planuje zmieścić się w 35 000 zł razem z ewentualnymi naprawami.
Zanim będę sprawdzać stan techniczny na żywo proszę wszystkich o rzut oka na te oferty, coś was niepokoi? Które po samych zdjęciach wydają się ciekawsze a które od razu do kosza? Za wszystkie opinie będę bardzo wdzięczny :)
AUDI A6
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]?
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
AUDI A4
[link do oferty na Olx wygasł]
hyt
Obserwowany

04 Mar 2019, 12:54

Na wstępie odrzuciłbym a6 2.4 w automacie, bo to badziewny Multitronic
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

04 Mar 2019, 15:34

Obejrzałbym to A4 B7 1,8T od p. Grzegorza za 27500, druga w kolejności, pozostałe średnie wg mnie.
A Audi A6 to już inna bajka i wg mnie wszystkie trochę jednak za tanie, ja bym odpuścił bo koszty spore, a słabo pojadą.
2,4 177 koni w takiej budzie szału nie robi, tragedii nie ma ale 1,8T poradzi sobie lepiej, do tego chyba jednak wyjdzie w ogólnym rozrachunku taniej.
Pionek
Stały forumowicz

Auto: Honda Accord / VW Scirocco
Silnik: 1,4 TSI 122@150
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Alfa Romeo Stelvio - SUV-em klasy premium
    Pierwszy SUV w przeszło 100-letniej historii włoskiej marki. W Stelvio przestronność i wymiary samochodu sportowo-użytkowego idealnie harmonizują z cechami charakterystycznymi dla marki. Linia nadwozia odzwierciedla bezkompromisowe ...